Toepassingen

 

ColourTube Reclameframes

Uw reclame extra laten opvallen met ColourTube. Uw reclame -frame(s), -display(s) of andere -doeleinden kunnen worden voorzien van een kleurrijke uitstraling, waardoor uw reclame extra duidelijk opvalt. De constructie kan snel opgebouwd worden en later weer eenvoudig gedemonteerd worden, om op een andere locatie opnieuw te gebruiken. ColourTube is zowel voor binnen-, als voor buitentoepassingen geschikt en verkleurt niet in de buitenlucht.

 

Vraag onze medewerkers om advies. Wij kunnen u helpen met het kiezen van de juiste benodigdheden voor uw constructie.

 

Medische doeleinden

ColourTube NSF is geschikt voor het gebruik bij medische- en laboratorium doeleinden. De buizen en koppelingen bevatten geen zware metalen en zijn bestendig tegen de meeste zuren. Het materiaal wordt hierdoor niet aangetast ColourTube NSF is zeer stevig en gemakkelijk schoon te maken.

  

Tuin meubilair / zwembadaccessoires

Met ColourTube kunt u zelf eenvoudig meubels creëren voor in de tuin of bij het zwembad! ColourTube is UV- en weerbestendig en makkelijk schoon te maken. Het materiaal zal hierdoor niet verkleuren in de buitenlucht. Doordat er veel variaties in kleuren zijn kunt u uw eigen creativiteit erop los laten.

 

Hekwerk / Balustrade

Met de buizen en koppelingen van ColourTube kun u een stevig hekwerk of balustrade ontwerpen. ColourTube is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen waardoor u een uniek design kunt creëren.

 

ColourTube is gemaakt uit hoogwaardig kunststof waardoor het geschikt is voor buitentoepassingen. De weersinvloeden zullen geen effect hebben op de kleur en het materiaal niet aantasten.

 

De buizen en koppelingen van ColourTube worden eveneens gebruikt om (tijdelijke) hekwerken te creëren op feesten. U kunt een afscheiding of rij op een creatieve manier naar voren laten komen.

 

Kinderkamer / Scholen

ColourTube is erg populair in kinderkamers en scholen. Door het ruime aanbod aan kleuren en de directe uitvoerbaarheid zonder gereedschap kunnen allerlei constructies zeer snel in elkaar worden gezet. Wilt u naar verloop van tijd toch liever een andere kleur in de constructie? De buizen en koppelingen zijn eenvoudig uit elkaar te halen en weer te monteren.

 

Kleuren beïnvloeden onze gemoedstoestand en ons brein. De meest gebruikte kleuren in een kinderkamer zijn rood, geel, groen en oranje. Rood staat voor energie, moed en warmte. Geel staat voor optimisme en creativiteit. Groen staat voor balans, vrede en ontspanning. Oranje geeft het gevoel van veiligheid en plezier weer. Deze kleuren hebben allen een positief effect op de gemoedstoestand van het kind. Een combinatie van kleuren staat ook erg vrolijk en kleurrijk in een kinderkamer of een klaslokaal.

 

Neem contact met ons op om uw idee samen uit te werken!

 

Beursstands

Gebruik ColourTube voor uw beursstand! Door de vele variaties aan kleuren en beschikbare maten kunt u de presentatie van uw beursstand geheel afstemmen op de huisstijl van uw bedrijf. De constructie krijgt hierdoor een uitdagend karakter! Doordat het materiaal is doorontwikkeld is ColourTube uitzonderlijk stevig en daardoor ook geschikt voor professionele constructies. ColourTube is eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap. Het materiaal is licht van gewicht waardoor het zeer makkelijk te verplaatsen is.

 

Heeft u een idee voor uw beursstand? Neem dan contact met ons op en verkrijg vrijblijvend technisch advies!

 

Euregio Laboratory Services in het Nederlands
Euregio Laboratory Services in het Engels
DE

010-414 83 81​